Wethouder van Akenstraat 26a
4185 ND Est (Gld)
0345 74 40 56

Organisatie

Wij zijn een organisatie die gespecialiseerd is in het regelen van verkeer bij o.a. wegomleggingen, wegwerkzaamheden, festiviteiten, parkeergelegenheden en calamiteiten. Door onze jarenlange ervaring met allerlei uiteenlopende verkeerssituaties zijn wij in staat om binnen 24 uur iedere situatie op het gebied van verkeersregelingen het hoofd te bieden. Met uitzondering van calamiteiten waarbij wij een maximum van 1 uur nastreven. Onze opdrachtgevers zijn Provincies, Gemeenten, ondernemingen en particuliere instellingen.

Doelstelling

'Verkeersregelaar Nederland' heeft als doelstelling geschikte personen in te zetten bij verkeersregelende taken, wij bieden u de hoogst mogelijke kwaliteit waarbij veiligheid en deskundigheid op het hoogste niveau wordt gehanteerd.

Taken

Alle voorkomende administratie en planning, kan worden verzorgt door 'Verkeersregelaar Nederland'. Zodat zowel de Opdrachtgever alswel de ingezette Verkeersregelaars daar niet meer naar behoeven te kijken en zich volledig kunnen richten op hun primaire taken.