Wethouder van Akenstraat 26a
4185 ND Est (Gld)
0345 74 40 56
Award 2014

Verkeers-regelaar Nederland winnaar De Succes Factor TV Award 2014

Vol trots delen wij u mee dat wij winnaar zijn geworden in de branche verkeersregelaars bedrijven, van De Succes Factor TV Award 2014. Deze nominatie danken wij mede aan het feit dat u het afgelopen tijd als klant het vertrouwen in ons heeft gehad. Graag willen wij u bedanken voor deze samenwerking en kijken uit naar een prettige samenwerking voor de aankomende tijd. De uitzending waarin Verkeersregelaar – Nederland wordt uitgelicht staat gepland voor 27 april en 3 mei. Graag nodigen wij u uit tot het kijken van deze aflevering, om zo te ervaren wat Verkeersregelaar-Nederland u nog meer kan bieden. Klik hier om de aflevering te bekijken.


Award 2014

Verkeers-regelaar Nederland introduceert Motardservice

Met deze nieuwe aanwinst kan Verkeersregelaar-Nederland B.V. ,naast de gebruikelijke diensten, nu ook voldoen aan de vraag van diverse opdrachtgevers naar een snelle en flexibele motardservice.

Wat kan deze motardservice voor de opdrachtgevers betekenen:

  • Omgevingsmonitoring
  • Controle en regelen van doorstroming verkeer bij (grootschalige)werkzaamheden
  • Coördinatie bij calamiteiten en evenementen
  • Controlerondes van tijdelijke verkeersmaatregelen
  • Begeleiding van wielerrondes
  • Verhogen van de veiligheid in en om werkvakken op de weg
Voor aanvragen of meer informatie over deze service kan men contact opnemen met : Verkeersregelaar – Nederland B.V. 0345-744056 Of mailen naar Info@Verkeersregelaar-Nederland.nl